Tisztelettel és szeretettel köszöntök minden kedves látogatót Gulács község honlapján, melyet azzal a szándékkal hoztunk létre, hogy megkönnyítsük településünk lakói és minden érdeklődő számára a tájékozódást. A honlap betekintést ad az önkormányzat munkájába, eredményeibe, de hasznos információkat nyújt kis falunk mindennapjairól és kulturális életéről is.

Reményeink szerint a portálunk nyújtotta lehetőségek, hasznos tartalmak megfelelnek a kor elvárásainak. 

 

A továbbiakban  törekszünk színvonalas, korszerű szolgáltatást nyújtani ezen a területen is.

 

Ezen a beregi földön mindig meg kellett küzdeni mindenért, az itt élők megbecsülték nehezen megteremtett értékeiket, autonómiájukat, s mindig ragaszkodtak gyökereikhez. Gulács lakói, az egykori kiváltságosokra jellemző öntudattal vallják ma is: mindig kellenek a jó célok, a célok eléréséért dolgozni tudó, korrekt, szorgalmas emberek, az összefogni tudó családok, a kis és nagy közösségek egyaránt.

 linea

Error: Embedded data could not be displayed.

linea2

 

 Mit jelent nekem, nekünk Gulács? Az otthont!

 

 “Számban érzem a szilvalekvár, a házi pálinka,a töltött káposzta ízét. Hallom a vidáman mulatózók és a muzsika hangját. Olyan otthon ez, ahol az emberek szavak nélkül is értik egymást, és ahol a kimondott szónak becsülete van.

Nálunk a tettek alapján értékelnek.”

 

Kívánok Gulács község lakóinak jó egészséget, sok sikert, eredményeket, szeressék a falut, a mi kis falunkat.

 

Büszke vagyok arra, hogy Gulács polgármestere lehetek.

Hálás vagyok a bizalomért, amit kaptam, bízom abban, hogy be tudom bizonyítani az itt élőknek: méltó vagyok a feladatra. Feladataimat alázattal, szerényen és felelősségteljesen végzem.

A  mindennapokban igyekszem, hogy az itt élők életét jobbá, élhetőbbé,könnyebbé,boldogabbá tegyem.


Végezetül szeretettel hívok mindenkit Gulácsra. Minden érdeklődőt arra bátorítok, ne csak az interneten látogassanak el hozzánk, hanem személyesen is keressenek fel bennünket, tapasztalják meg az itteni emberek igazi,őszinte vendégszeretetét, amelyben minden idelátogatót részesítenek.

 

Tisztelettel és üdvözlettel:

 

Ujvári Judit

polgármester

fuggony